Sójové rezance na šampiňónoch zapečené

Suroviny:
Sójové rezance, šampiňóny, cibuľa, petržlenová vňať.

Pochutiny:
Soľ, olej čierne korenie, mletá rasca, sójová omáčka Tamari.

Postup:
Sójové rezance uložíme na pekáč. Šampiňóny umyjeme, očistíme, pokrájame na plátky, vložíme do pekáča na sójové rezance. Na ne uložíme očistenú a pokrájanú cibuľu. Zalejeme vodou, pridáme olej (nešetríme), petržlenovú vňať, koreniny, Tamari, zľahka premiešame a dáme piecť na 30 – 40 minút pri teplote 180 stupňov. Najskôr pekáč prikryjeme druhým pekáčom, pred dohotovením odokryjeme a necháme zapiecť do ružova. Pri servírovaní posypeme posekanou petržlenovou vňaťkou.

0 komentárov k “Sójové rezance na šampiňónoch zapečenéPridajte vlastný →

Pridaj komentár