Tekvicový perkelt s haluškami a tofu na kari

Tekvica a cuketa sú u mňa v týchto dňoch „na muške“. Vôbec mi to nevadí. Prichádzajú mi stále nové nápady, ako šikovne a chutne využiť jej kvality. Pritom sa vždy nechám inšpirovať viac – menej tradičnou kuchyňou. Dnes som „oprášila“ recept na perkelt. Zvyčajne sa varí s mäsom alebo bielkovinovou náhradou mäsa. Ja som ho dnes dala iba s tekvicou. Ako bielkovinu som následne porestovala tofu na cibuli a kari a pridala ho na tanier osobitne spolu s haluškami. Jednoduchý, chutnučký letný tanier.

Fotorecepty na perkelt a tofu uverejňujem následne.

0Shares

0 komentárov k “Tekvicový perkelt s haluškami a tofu na kariPridajte vlastný →

Pridaj komentár

%d blogerom sa páči toto: