Lahôdkový „studený“ tanier

Na prípravu taniera som použila rôzne druhy chladených polotovarov:
– Vegetariánsky nárez z mliečnej a vaječnej bielkoviny s paprikou
– Vegetariánsky nárez z mliečnej a vaječnej bielkoviny s pažítou
– Violife plátky
– Maďarská klobaňa
– Rastlinná údenina Salve natura

Pripravila som si aj vegánsky majonézový šalát (recept uverejním osobitne) a vajíčka z kukuričnej polenty a pažítky (recept uverejním osobitne).
Tanier som ozdobila reďkovkou, pažítkou, jarnou cibuľkou a klíčkami.

Takýto studený tanier je vhodný na pohostenie pre návštevu, pri posedení v prírode, na večeru. môžete si ho pripraviť z rôznych surovín – tempehu, párkov, karbonátkov, tofu,… Vždy pôsobí a chutí zaujímavo. Jeho príprava je časovo nenáročná. Môžete venovať viacej času sebe alebo návšteve.

0 komentárov k “Lahôdkový „studený“ tanierPridajte vlastný →

Pridaj komentár