Fašiangové fánky

Suroviny:
400 g hladkej špaldovej bielej muky, 250 g tvarohu – bezlaktozóveho, 200 g rastlinného margarínu ALSAN BIO,
3 PL smotany – bezlaktózovej, 2 PL umu tuzemského.
Na posypanie: praskovy cukor z trstinoveho cukru, Vanilkovy trstinový cukor Bio

Postup:
Plech som vyslala zmesou trstinoveho práškového cukru a vanilkového cukru. Naň som poukladala surové fánky, ktoré som tiež posypala cukrovou zmesou. Upečené fánky (pečieme 12 – 15 minút pri teplote 180 stupňov) som opäť trochu posypala cukrovou zmesou. Nabudúce dám menej cukru. S cestom sa dobre robilo. Večer som si ho spracovala, na druhý deň som ho rozvalkala a vykrajovala. Fanky boli raz-dva hotové. Skúste, neobanujete.

0 komentárov k “Fašiangové fánkyPridajte vlastný →

Pridaj komentár