Suroviny:
- Fazuľa Azuki (zmrazená)
- šošovica, cibuľa
- cesnak
- mrkva
- petržlen
- Tofu
- ryža natural uvarená (zostatok)
- petržlenová vňať
Pochutiny:
- Soľ
- olej
- cesnak
- majorán
- čierne korenie
- rasca
- Miso sójové
- bobkový list
- nové korenie
- červená paprika mletá údená
Postup:
Dáme variť premytú šošovicu. Varíme do polomäkka. Pridáme pokrájanú cibuľu, bobkový list, nové korenie, soľ. Varíme do sklovita. Pridáme postrúhanu mrkvu, neskôr petržlen. Krátko povaríme. Pridáme zamrznutú fazuľu a varíme, pokiaľ sa nerozmrazí. Dolejeme zeleninový vývar, pridáme postrúhaný cesnak, uvarenú ryžu, pokrájané tofu. Prehrejeme. Odstavíme z ohňa. Pridáme mletú červenú papriku údenú a ochutíme rascou, čiernym korením, vňaťou, majoránom, misom rozpusteným vo vode, zjemníme olejom.
0 komentárov k “Hŕstková s fazuľou a tofu”Pridajte vlastný →