Suroviny na kašu:
Ryžová krupica celozrnná (Rcionella), voda podľa potreby.
Pochutiny na kašu:
Soľ, olej, sójová omáčka Tamari
Postup:
Kašu uvaríme podľa návodu na obale. Vodu dáme zohriať, osolíme a postupne za stáleho miešania, pridávame krupicu. Varíme do zhustnutia. Nakoniec prifarbíme kurkumou, ochutíme olejom a sójovou omáčkou.
Obloha:
Naklíčená šošovica a fazuľa Mungo, pickles, listový šalát, vegi salám na cibuli, rasci a majoránke.
Vegi salám na cibuli, rasci a majoránke.
Cibuľu ošúpeme, pokrájame na jemno a podusíme na oleji do sklobita spolu s rascou a soľou. Pridáme pokrájanú vegi salámu alebo vegi párky a porestujeme. Hotové dochutíme majoránkou. pri servírované ozdobíme najemno pokrájanou pažítkou.
0 komentárov k “KLÍČKOVÉ CELODENNÉ MENU – Obilná kaša s klíčkami”Pridajte vlastný →