Šampiňónová so zeleninou

Suroviny:
Šampiňóny, cibuľa, zemiak(y), mrkva, petržlen, paprika zelená a zelená cibuľka na vyvarenie, pažítka, špaldové haluška z predchádzajúceho dňa.

Pochutiny:
Soľ, olej, rasca celá aj mletá, mleté čierne korenie, nové korenie, bobkový lsit, miso, inštantná polievka Soupseen (produkt Dr. Nona – z biominerálnej masy Mŕtveho mora) – nemusí byť.

Postup:
Zeleninu a šampiňóny očistíme, ošúpeme, umyjeme, zemiak nakrájame, mrkvu a petržlen postrúhame na strúhadle. Cibuľu nakrájame na drobno, pažítku nasekáme na jemno.
Pokrájanú cibuľu dáme variť do osolenej vody s bobkovým listom, novým korením, rascou celou, zelenou paprikou
a cibuľkou. Keď je uvarená do sklovita, pridáme na plátky pokrájané šampiňóny a varíme asi 10 – 15 minút. Potom pridáme na kocky pokrájané zemiaky a varíme do zmäknutia. Pridáme postrúhanú koreňovú zeleninu a uvarené špaldové halušky. Necháme zovrieť a odstavíme z ohňa. Ochutíme čiernym korením, mletou rascou, misom. Ak máme k dispozícii prípravok zmbiomasy Mŕtveho mora Soupseen, tak ho rozpustíme vo vlažnej vode a pridáme do polievky.

Prípravok Soupseen je úžasný potravinový dopnok. Obsahuje veľa minerálov a biomasu z Mŕtveho mora. S obľubou ho používam hlavne na obohatenie polievok po celý rok, no najmä na jar, keď pogtrebujem posilniť organizmus po zime. Počas tohto vírusového obdobia je neoceniteľný. Pijem ho aj ako polievku – vývar zo šálky. Užívam si ho ako balzam.

0 komentárov k “Šampiňónová so zeleninouPridajte vlastný →

Pridaj komentár