Univerzálna panvička

Suroviny:
Cibuľa, cesnak, biela reďkovka Daikon, šampiňóny, baklažán, paprika kápia, baby špenát, vegi párky, Maďarská klobaňa, vňaťka čerstvej saturejky.

Pochutiny:
Soľ, olej, čierne korenie, rasca celá aj drvená, sójová omáčka Tamari.

Postup:
Zeleninu umyjeme, pripravíme – pokrájame podľa obrázku v spodnej časti. Cesnak nastrúhame na strúhadle. Z Baby špenátu odstránime hrubé stopky. Vegi párky a Maďarskú klobaňu nakrájame na kolieska.

Cibuľu porestujeme do sklovita na oleji so soľou, celou rascou, vňaťkou saturejky. Postupne pridávame pokrájanú zeleninu – ako na obrázkoch dolu. Posledné pridáme vegi párky a klobaňu. Jednotlivé suroviny restujeme krátko, pretože v nákype sa budú ešte piecť. Ochutíme drvenou rascou, čiernym korením, sójovou omáčkou Tamari a cesnakom. Úplne poslednú ingredienciu pridáme Baby špenát. Odstavíme z ohňa. Všetky suroviny v panvici zľahka premiešame. Môžeme podávať s rôznymi prílohami. Vhodné je použiť aj do hamburgerov. Ja som túto panvičkovú zmes použila do skladaných zemiakov. Je veľmi chutná a šťavnatá.

nfd

0 komentárov k “Univerzálna panvičkaPridajte vlastný →

Pridaj komentár